<<

Forus Næringspark

0 kommentarer
Passer For
LENGDE
14.4
KM
VARIGHET
00:48:39
TID
STIGNING
104
METER
TOPPUNKT
MOH
MAX HELNING
PROSENT
En liten runde på store deler av Forus og alle sykkelstiene den byr på.

Turen starter ved Seabroker bygget på Vestre Svanholmen og går på sykkelstier hele veien opp til kjøpesentret Kvadrat. Fra Kvadrat gikk turen ut på Forussletta et kort stykke på bilvei, men jeg understreker at man kunne valgt en rute som var kun sykkelstier. Forussletta ble fulgt helt til rundkjøringen Forus. Der tar vi veien opp Forusbeen og passerer Statoils enorme bygg i Stavanger.

Vi fortsetter denne igjennom et par rundkjøringer (her er det for tiden endel veiarbeid), og etter at vi har krysset over E39 kommer vi ned Svanholmen. Et lite stykke nedover her kommer vi til en liten elv og langs denne går det en 400m rett sykkelsti.

Turen gikk innom Sola GK før vi satte kursen tilbake til Vestre Svanholmen og Lövenstrasse. Lövenstrasse er den gamle flystripa til Tyskerne under krigen. Herfra forbi Kvadrat Sandnes og ned Stavangerveien og Strandgaten hvor turen etterhvert ender.

En fin tur å sykle for familie spe... (mer)sielt med barn en lørdag eller søndag. Den er relativt lett men fra Ikea til Kvadrat er det en falsk flate.

Kilde: http://sykkelstien.info
Forfatter: Tormod Hanstad
Tid stoppet
01:26:45
TIMER
Tid I bevegelse
00:48:39
TIMER
Snitt hastighet
17.8
KPH
Innsenderen: SykkelStien.info
Starter i: Bjergsted, Rogaland, NO
Start: Apr 17, 13 16:15
Lengde: 14.4 kilometer
Høydeprofil: + 104 / - 96 m
Maks helning
Snitt helning
Underlag: Asfalt- grusvei
Egnet for: Landeveisykling
 

Tid som er gått:
00:00:00

32x
Avspillingshastighet