<<

Kilen / Langviga og Lauviga, Søgne

0 kommentarer
LENGDE
0.0
KM
STIGNING
0
METER
TOPPUNKT
MOH
MAX HELNING
PROSENT
Friluftsområdet er delt i to av Langenesveien. Området forvaltes av Midt-Agder Friluftsråd. Området er landfast og ligger like øst for Langenesbygda, ved vei som er trafikkert med buss. Det er tilrettelegging i form av parkeringsplass, toaletter, badeflåte, jorde og griller.Friluftsområdet er på 30 mål.Det går vei ned til Lauvvika i Indre Kilen på nordsiden av veien. Her er det jorde med badestrand, badeflåte, toalett, griller og søppelstativ. Det er ryddet og opparbeidet soleplasser. I Langviga på sydsiden, ut mot sjøen, er det stor P-plass og toaletter for funksjonshemmede. Langs bukta er det fortøyningsbøyer. Det går sti ut til svabergene fra Kileneset ut til Langvigodden.

Spesifikasjoner:
Fortøyningsmulighet for båt : Ja
Drikkevann : Nei
Dusj : Nei
Teltmulighet : Nei
Parkering : Ja
Handikapptilrettelagt : Ja
Bålplass / grill : Ja
Toalett : Ja

Annen tilrettelegging : Stedet egner seg utmerket som utgangspunkt for fotturer på stier innover på løypenettet mot Donevannet ... (mer)og Roligheda. Kart: Turkart Vågsbygda og Båtsportkart D-724.

Adkomst:
Kilen / Langviga ligger sentralt langs Langenesveien (Rv 456) som deler friområdet i to. Bussforbindelse til Søgne og Kristiansand. Det er sykkelsti fra Søgne nesten helt frem til friområdet.Kilde: Midt-Agder Friluftsråd
Badeplass
  Innsenderen: GodTur
  URL: http://www.godtur.no/godtur...
  Starter i: Indre Kilen, Vest-Agder, NO
  Lengde: 0.0 kilometer
  Høydeprofil: + 0 / - 0 m
  Maks helning
  Snitt helning
  Underlag: Ukjent