<<

Gullhaugsætra

0 kommentarer
Passer For
LENGDE
22.2
KM
VARIGHET
01:22:41
TID
STIGNING
552
METER
TOPPUNKT
MOH
MAX HELNING
PROSENT
Du sykler først vestover parallelt med Tromsa (Baklivegen). Dessverre er det lite du ser av elva, men utsikten mot Brekkom er fantastisk. Etter ca 4 km tar du til venstre opp retning Bakkestulen (Bakkestulsvegen). Det er nå klatringen begynner. I starten er stigningen ikke så stor, men spar på kreftene siden det tyngste kommer når du nærmer deg Gullhaugsætra.

Etterhvert som du kommer høyere opp blir utsikten mot Brekkom ytterligere forsterket. Du ser tydelig hvordan Trossa har bearbeidet dalen gjennom lang tid. Samtidig slår det deg hvor hardt arbeid det er å drive jordbruk i det bratte terrenget.

I krysset Bakkestulsvegen/Flausetervegen er du på turens høyeste punkt. GPS sporet tar deg vestover på Flausetervegen, men du kan korte ned på turen litt ved å sykle rett fram til Fåvangfjellet Sportskapell.

GPS sporet tar deg ned til Goppolvegen som du følger østover retning sportskapellet.

Fra Fåvangfjellet Sportskapell er det en fin utforkjøring ned til Byrusvollen hvor du tar til venst... (mer)re (nordover) på Åmotvegen. Ned til Åmot er det relativt bratt.

Du kan fortsette på Åmotvegen fram til Vesltannvegen og Baklivegen og dermed redusere/forenkle turen ytterligere. Dersom du ønsker litt stisykling kan du følge GPS sporet opp til Kampen og Nordrum (grusvei) og deretter følge stien som går ned til Vetåa og opp til Allmenningsvegen. Merk at bruen over Vetåa er i dårlig forfatning.

Nå går turen vestover og ned til Åmotvegen hvor du tar til høyre på Vesltannvegen og tilbake til utgangspunktet.
Kilde: Sykkelstien.info
Tid stoppet
00:09:55
TIMER
Tid I bevegelse
01:22:41
TIMER
Snitt hastighet
16.1
KPH
Innsenderen: SykkelStien.info
Starter i: Tromsa, Oppland, NO
Start: Aug 17, 16 16:32
Lengde: 22.2 kilometer
Høydeprofil: + 552 / - 551 m
Maks helning
Snitt helning
Underlag: Grusvei
Egnet for: Terrengsykling
 

Tid som er gått:
00:00:00

32x
Avspillingshastighet