<<

Sandvika-Store Sandungen-Solli-Sandvika

0 kommentarer
Passer For
LENGDE
38.1
KM
VARIGHET
02:10:36
TID
STIGNING
644
METER
TOPPUNKT
MOH
MAX HELNING
PROSENT
Turen starter fra Løkketangen Sandvika. Du sykler over Løkke bro, forbi BI-bygget og følger Sandvikelva til du kommer til Tanumsveien. Deretter følger du Tanumsveien opp mot Vestmarksetra. her er det asfaltert gang-/sykkelsti nesten helt fram. Som høydeprofilen viser, er det en jevn stigning.
Fra parkeringsplassen på Vestmarksetra fortsetter du på asfaltveien retning Furuholmen. Det er merket sykkelrute til Solli/Sandungen. Hele veien opp til Store Sandungen sykler du på asfaltert vei - dog noen strekninger med dårlig asfalt. Det er fortsatt litt stigning.
Du følger skilting til Sandungen/Solli. Ved ankomst Sandungen tar du til høyre og følger skilting til Solli. Du sykler nå på grusvei. Vær oppmerksom ved veiskiller og følg skilting. Dessverre er det ikke sykkelskilt ved alle veikryss, men følg veien "rett fram" dersom det ikke er merket.
Ved Asdøltjern tar du til venstre. Nå er det ca 1,5 km med dårlig sti/vei opp mot Vestlia. Det er mulig å sykle noen partier, men jeg vil heller kara... (mer)kterisere dette som "trillesti".
Fra Vestlia er det fin vei til parkeringsplassen ved Solli Gård. Her er det asfalt og delvis gang-/sykkelsti til Asker sentrum.
Fra Asker sentrum følger du Nasjonal sykkelrute 1 retning Oslo, via Asker museum (Kunstnerdalen). Jeg valgte å sykle ned til Holmen og Billingstadsletta mot Sandvika.
Turen kan reduseres ved å ta buss til Vestmarksetra, evt. sykle fra sandungen ned mot Semsvannet.
Tid stoppet
00:06:33
TIMER
Tid I bevegelse
02:10:36
TIMER
Snitt hastighet
17.5
KPH
Innsenderen: SykkelStien.info
Starter i: Sandvika, Akershus, NO
Start: Sep 17, 10 14:20
Lengde: 38.1 kilometer
Høydeprofil: + 644 / - 642 m
Maks helning
Snitt helning
Underlag: Asfalt- grusvei
Egnet for: Terrengsykling
 

Tid som er gått:
00:00:00

32x
Avspillingshastighet