<<

Gjennom Vestmarka til Sylling

0 kommentarer
Passer For
LENGDE
51.6
KM
VARIGHET
02:53:37
TID
STIGNING
755
METER
TOPPUNKT
MOH
MAX HELNING
PROSENT
Dette er en fin rute for en "søndagstur" hvor en får en fin tur gjennom Vestmarka og opplever idylliske Sylling.Første del er en del klatring opp til parkeringsplassen på Vestmarksetra og videre mot Gupu. Fra Sandvika følger du stien langs Sandvikselva, videre Tanumsveien og Vestmarkveien opp til parkeringsplassen. Følg deretter asfaltveien opp mot Furuholmen og Gupu. Et stykke "opp i bakken" tar du til høyre på merket sykkelsti til Sandungen/Solli. Du er nå på turens høyeste punkt.

Fra parkeringsplassen på Vestmarksetra er det ca 4 km til Store Sandungen. Ved vannet tar du til høyre på sti merket Solli. Du sykler langs vannet ca 500 meter og tar igjen til høyre. Stien er merket med Solli. Nå går det over til grus og et lite stykke på traktorvei. Ca 2 km fra Sandungen tar du til høyre på merket sti til Sylling.

Du får en rask nedkjøring mot Sylling - litt svingete vei med grusdekke. Vær oppmerksom på bom helt nede ved veien!

Du følger Rv285 til Tranby (rv282). Litt stigning opp t... (mer)il Tranby (ny sykkelsti!). Videre over E18 til Liertoppen kjøpesenter, deretter Nasjonal sykkelvei 1 til Asker og Sandvika.

Med unntak av noen få kilometer i Vestmarka går turen på asfalt. Rv285 har dessverre ikke sykkelfelt, men det er oversiktelig og ikke så mye trafikk.Kilde: http://sykkelstien.info

Forfatter: Steinar Grøtterød
Tid stoppet
00:09:18
TIMER
Tid I bevegelse
02:53:37
TIMER
Snitt hastighet
17.8
KPH
Innsenderen: SykkelStien.info
Starter i: Sandvika, Akershus, NO
Start: Sep 26, 10 12:15
Lengde: 51.6 kilometer
Høydeprofil: + 755 / - 745 m
Maks helning
Snitt helning
Underlag: Asfalt- grusvei
Egnet for: Terrengsykling
 

Tid som er gått:
00:00:00

32x
Avspillingshastighet