<<

Turforslag Nordmarka

0 kommentarer
Passer For
LENGDE
0.0
KM
STIGNING
0
METER
TOPPUNKT
MOH
MAX HELNING
PROSENT
Nordmarka er et stort skogsområde nord for Oslo, bestående av deler av kommunene Oslo, Hole, Ringerike, Jevnaker, Lunner og Nittedal. De deler av marka som ligger i Hole og Ringerike kalles Krokskogen. Skogdriftselskapet Løvenskiold–Vækerø eier store deler av Nordmarka.

Nordmarka er største og mest sentrale del av Oslomarka. Akkurat hvilke områder som inngår i Nordmarka er det delte meninger om, men det er mer enn Skjennungstua og Kikut. Høyeste punkt er Svarttjernshøgda (717 moh) i Jevnaker.
I sør grenser Nordmarka til Oslo by ved Maridalsvannet. I den sørlige del grenser Nordmarka til Bærumsmarka i vest og Lillomarka i øst. Nordmarka strekker seg nordover så langt som til Roa, Jevnaker og Ringkollen. Vestre grense er Sørkedalen mot Krokskogen. Østre grense er Nittedal mot Romeriksåsene.

( Kilde www.wikipedia.no )

Det er utrolig mange flotte turmuligheter i Nordmarka. Det er et stort stinettverk og mange hytter - både betjente og ubetjente.

Noen turforslag for Nordmarka finner du ... (mer)her;

http://www.lommekjent.no/ruter/1335799

http://www.lommekjent.no/ruter/1212738

http://www.lommekjent.no/ruter/1290272

http://www.lommekjent.no/ruter/1181702

http://www.lommekjent.no/ruter/1212842

Du kan finne mange flere turforslag her;

http://www.lommekjent.no/ruter?search%5Bstart_location%5D=Kobberhaughytta%2C+Oslo%2C+Oslo&search%5Brecreation_types%5D%5B%5D=&composite_length=Lengde&search%5Blength_min%5D=0&search%5Blength_max%5D=500&search%5Bstart_distance=15
  Innsenderen: Tom turgåer
  Starter i: Voksenåsen, Oslo, NO
  Lengde: 0.0 kilometer
  Høydeprofil: + 0 / - 0 m
  Maks helning
  Snitt helning
  Underlag: Ukjent
  Egnet for: Fottur, Langrenn, Terrengsykling, Skogstur