<<

Bertesbukta og Fantholmen, Kristiansand

0 kommentarer
LENGDE
0.0
KM
STIGNING
0
METER
TOPPUNKT
MOH
MAX HELNING
PROSENT
Bertesbukta friluftsområde i Kristiansand ble ervervet i 1933, og består av Kuholmen, Fantholmen og deler av Gleodden. Området er på 140 mål.Badeplassen har svømmestadion med toalettanlegg, to sandstrender, badebrygger, badeflåte, stupetårn og fine svaberg. Det går vei ut til Gleodden hvor det også er en liten badestrand og toalett. Veianleggene på friluftsområdet er tilpasset rullestol og barnevogn. Fantholmen er forbundet med fastlandet med en molo. Det er bade- og solingsmuligheter på svabergene på holmen. Området ligger sørvendt ut mot Byfjorden. Det er flere badebukter atskilt av svaberg og bryggeanlegg. Svaberg på Gleodden.

Spesifikasjoner
Fortøyningsmulighet for båt : Ja
Drikkevann : Nei
Dusj : Nei
Teltmulighet : Ja
Parkering : Ja
Handikapptilrettelagt : Ja
Bålplass / grill : Nei
Toalett : Ja

Annen tilrettelegging : Badeplassen ligger nær en stor småbåthavn med marina og P-plass. I tilknytning til badeplassen ligger Roligheden campingplass. Kart: Turkart Skråstadhe... (mer)ia eller Kristiansand bykart.

Adkomst:
Fra Teglverksveien øst for Kristiansand Stadion med parkering ved Kuholmen småbåthavn. Friluftsområdet er knyttet sammen med byens øvrige sykkelstinett, og egner seg godt som mål for en sykkeltur. Badeplassen har baderampe for funksjonshemmede.Kilde: Midt-Agder Friluftsråd
Badeplass
  Innsenderen: GodTur
  URL: http://www.godtur.no/godtur...
  Starter i: Kuholmen, Vest-Agder, NO
  Lengde: 0.0 kilometer
  Høydeprofil: + 0 / - 0 m
  Maks helning
  Snitt helning
  Underlag: Ukjent